Over ons

Op Kiddiz.nl vindt u diverse soorten speelgoed, spellen, ideeën voor kinderspelletjes en tips over online (speelgoed) kopen. Kiddiz.nl is geen online speelgoedwinkel. Het is een informatiesite over speelgoed ter inspiratie. Wij voorzien u van informatie over speelgoed zonder dat wij een verkoopdoel hebben. Zoekt u kinderspelletjes waarmee u uw kinderen blij wilt maken voor Sinterklaas, de Kerst, een verjaardag, in de vakantie, of gewoon zomaar? Zoekt u speelgoed om cadeau te doen aan een neefje, nichtje of vriendje van uw zoon/dochter? Dan kunt u op Kiddiz.nl rondneuzen, ideeën opdoen en lezen welk soort kinderspeelgoed er allemaal is. U leest ook waarom speelgoed en spelen zo belangrijk is voor de ontwikkeling van een kind. En dat niet alleen educatief speelgoed of leerzame kinderspelletjes bijdragen aan deze ontwikkeling. 

Kiddiz is geen speelgoedwinkel

Omdat Kiddiz.nl geen webwinkel is en ook geen informatiesite is van een speelgoedwinkel, kunt u geen direct contact met ons opnemen. Wij hopen u met de website voldoende te informeren over kinderspeelgoed en kinderspelletjes. Wel kunt u meer over ons vinden op deze bedrijvengids van de bedrijfs telefoon gids. Deze online telefoongids is er speciaal voor het online opzoeken van bedrijfsinformatie.

Online speelgoed kopen

Wij raden online speelgoed kopen aan, omdat speelgoed in webshops veelal goedkoper wordt aangeboden dan in speelgoedwinkels. Wij willen echter alleen informatie geven over kinderspeelgoed en online kinderspeelgoed kopen. U beslist zelf wat, waar en hoe u speelgoed koopt, maar bent met de site wel wijzer over het onderwerp. U kunt bijvoorbeeld ook eerst online rondneuzen en kiezen om iets vervolgens toch in de winkel te kopen. Twijfelt u over online aankopen doen? Lees dan op deze website waaraan u een veilige en betrouwbare webwinkel kunt herkennen en hoe u deze snel en gemakkelijk natrekt.