Speelgoed voor buiten

We zijn niet gemaakt om binnen te leven. We hebben daglicht en frisse lucht nodig! Licht en zuurstof zijn bijvoorbeeld nodig voor de weerstand en een goede nachtrust. Spellen voor buiten zijn daarom goed voor de gezondheid van uw kind. 

Spellen voor buiten

Spellen voor buiten zijn net zo divers als spellen voor binnen. Uw kind kan met zand spelen, samen met u of een vriendje of vriendinnetje een kegelspel of balspel doen, frisbees overgooien of ringen werpen, voorwerpen opduiken in het zwembad op vakantie, of in een prinsessen- of indianentent spelen. 

Balspellen

Voetballen, rugbyen, basketballen, volleyballen: allemaal spellen met ballen. Het enige wat uw kind nodig heeft om zich te blijven vermaken buiten, is een bal en een net zoals een voetbalgoal of een basketbalring. Wist u dat u bij deze spellen voor buiten helemaal geen goal of basketbalring hoeft te monteren aan uw mooie buitenmuur? Er zijn draagbare units verkrijgbaar die u na de zomer gewoon weer kunt inklappen en opbergen. Simpel! Zodra het mooi weer wordt, kunt u de balspellen weer tevoorschijn toveren vanuit de schuur of zolder.

Kegelspel

Naast balspellen zijn er ook andere spellen voor buiten. Een goed voorbeeld is het kegelspel. Een kegelspel kan ook binnen gespeeld worden, maar is buiten misschien net wat veiliger voor uw serviesgoed, lampen en andere apparaten. In plaats van een kegels omverwerpen, zijn er ook spellen waarbij blikken omvergeworpen moeten worden.